Ako volite brzinu, ako ste avanturističkog duha i tragate za mogućnošću da proputujete svet, upoznajete nove ljude i predele, ako volite da brojite kilometre ispred i iza sebe, ako želite da se bavite organizacijom prevoza, povećanjem bezbednosti u saobraćaju ili da budete instruktori za obuku vožnje u auto-školama, dobrodošli u saobraćajnu struku.

Nastavni planovi i programi /Planovi i programi nastave učenja/: pravilnici za preuzimanje

Opšteobrazovni predmeti

 – Pravilnik o izmenama Pravilnika o nastavnom planu i programu obrazovanja i vaspitanja za zajedničke predmete u stručnim i umetničkim školama (Službeni glasnik RS – Prosvetni glasnik br. 11/2013.)

 – Pravilnik o izmenama Pravilnika o nastavnom planu i programu obrazovanja i vaspitanja za zajedničke predmete u stručnim i umetničkim školama (Službeni glasnik RS – Prosvetni glasnik br. 14/2013.)

 – Pravilnik o izmenama Pravilnika o nastavnom planu i programu obrazovanja i vaspitanja za zajedničke predmete u stručnim i umetničkim školama (Službeni glasnik RS – Prosvetni glasnik br. 03/2015.)

 – Pravilnik o izmenama Pravilnika o nastavnom planu i programu obrazovanja i vaspitanja za zajedničke predmete u stručnim i umetničkim školama (Službeni glasnik RS – Prosvetni glasnik br. 11/2016.) – verska nastava

 – Pravilnik o izmenama Pravilnika o nastavnom planu i programu obrazovanja i vaspitanja za zajedničke predmete u stručnim i umetničkim školama (Službeni glasnik RS – Prosvetni glasnik br. 11/2016.) – računarstvo i informatika

Saobraćaj

 

Planovi i programi nastave i učenja iz 2018 (Službeni glasnik RS – Prosvetni glasnik 8/2018.)