Život Nema Reprizu

Одржао предавање на тему "ЖИВОТ НЕМА РЕПРИЗУ".

U multimedijalnoj učionici Tehničke škole u Ćupriji, saradnik Agencije za bezbednost saobraćaja Milan Mitić je pred mnogobrojnom publikom – učenicima, nastavnicima i zaposlenima, održao predavanje na temu “ŽIVOT NEMA REPRIZU”.

Značaj ove teme, pored opšteg ukazivanja na značaj bezbednosti u saobraćaju je i u podizanju svesti o načinima njenog obezbedjivanja, bilo da je reč o učešću u saobraćaju profesionalnih lica ili privatnih.

Zaposleni u Tehničkoj školi na čelu sa direktorkom škole iskazuju posebnu zahvalnost gospodinu Milanu Mitiću koji je, uz stručnost predavanja, uneo i opis ličnog iskustva.

S obzirom na to da se u Tehničkoj školi u Ćupriji, pored ostalih, obrazuju i obrazovni profili Tehničar drumskog saobraćaja i Vozač motorornih vozila od posebnog je značaja to što što su posetioci predavnja mogli da promišljaju o učešću u saobraćaju i kao profesionalna lica i kao lica kojima je u privatnom životu, kao vozačima i pešacima saobraćaj deo svakodnevice.

Da je predavanje izazvalo pozitivne reakcije, potvrdili su učenici u neformalnim komentarima nakon predavanja, kao i to što su nastavnici registrovali veliku zainteresovanost za ovu temu.

U jednom su svi učesnici predavanja bili složni – Zato što život nema reprizu, pod dejstvom alkohola ne treba voziti!

Foto Galerija

Објави вест на:

Повезане Вести